Meer dan een camera alleen

EEN INTELLIGENTE TOEZICHT OPLOSSING, MAAR WAT BETEKENT DIT NU EIGENLIJK?

Onze camera’s hebben naast de standaard functies* van categorie 1 en 2 beveiligingscamera’s, de beschikking over een intelligente multifunctionele tool. Deze tool kunt u 24 uur per dag inzetten om inzicht te krijgen, via uw dashboard, in de processen die voor uw organisatie van belang zijn. 

U bepaalt zelf de parameters voor hetgeen wat wordt geregistreerd en eventueel gemeld. De parameters kunt u instellen voor bijvoorbeeld overschrijding van een bepaalde geluidswaarde, temperatuurwaarde, bewegingswaarde, richtingswaarde, snelheidswaarde of lichtwaarde.

 

De concentratie van personen in een bepaald gebied, de verblijfsduur van personen in een bepaald gebied, of er zich personen in een ongeautoriseerd/verboden gebied bevinden. Voor een volledig overzicht van de standaard functies klikt u hier.

 

Voorbeelden toepassingen van intelligent toezicht;

Inzicht krijgen in het rijgedrag van personen in voertuigen op uw parkeerterrein.

Bij overschrijding van de, vooraf ingestelde, snelheid- en richtingswaarden op uw parkeerterrein, wordt er automatisch een registratie aangemaakt met de opname van het incident en wordt er desgewenst direct een melding verzonden naar de opgegeven email-adressen. Er kan hier nu direct op het incident worden geacteerd of desgewenst achteraf. 

 

Inzicht krijgen in de voortgang van de werkzaamheden op uw bouwplaats;

U kunt instellen dat u automatisch (time-laps) bv 2 x per dag een email krijgt met de camerabeelden waarop u de voortgang eenvoudig kunt zien. U hoeft uw opzichter niet te storen tijdens zijn werk en blijft toch op de hoogte.

 

*Een standaard beveiligingscamera registreert zijn omgeving en zend de gegevens naar een opslagmedium en/of projecteert deze registratie live op een monitor. Meestal worden deze beelden achteraf bekeken bij ontdekking van een incident. 

Een tweede categorie in beveiligingscamera’s is het type dat gebruik maakt van VCA (Video Content Analyses software ). Deze VCA software wordt doorgaans pas na sluitingstijd ingeschakeld, vanwege het feit dat zij op beweging detecteren/ alarmeren.

Voordelen

  • Camera’s zijn van topkwaliteit en zeer robuust;
  • Het melden en registreren kost weinig data door het Edge computing principe;
  • Meerdere camera’s zijn eenvoudig te bedienen met één en dezelfde applicatie;
  • Tijdsbesparing, het is niet meer nodig om het incident te zoeken tussen het beeldmateriaal, omdat er bij overschrijding van de parameters, automatisch een registratie en/of melding plaatsvindt;
  • Camera’s zijn volledig AVG-compliant, veilig voor uw privacy en bedrijfsprocessen;
  • Alle live en opgeslagen data zijn End to End Cyber secure, versleuteld, uitgebreid getest en gecertificeerd zijn door SySS pentest expert;
  • Jarenlange software updates;
  • Standaard 3 jaar garantie, welke is uit te breiden tot 8 jaar;
  • Huur (cameramasten) of koop

SamenGevat

U koopt bij ons topkwaliteit camera’s met uitgebreide toezicht, meldings-en registratieopties en het werkt met een eenvoudig te bedienen mobiele-en desktopapplicatie, waarmee u al uw camera's in 1 systeem kunt bekijken en bedienen. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om onze intelligente camera optimaal te benutten. Als wij uw interesse hebben gewekt willen wij u graag te woord staan.